Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Öltözködési tippek

Stílus  turbó

                                                         Vállalható vállak

Ha vékony a testalkatod, akkor a sportos, szűk pólók helyett a csajos holmik közül válogass! Az idén divatos, válltöméses blézerhez húzz szűk farmert, bokacsizmát, és kész is a vagány szerkó. "A 80-as évek inspirálta formavilág azonban nem csak a vékony lányoknak előnyös.Ugyanis optikailag karcsubbnak mutatja a derekat, és a keskeny felsőtest palástolásában szintén alkalmazható.

                                                  Nem mellékes kellékek

A keskeny válladatlegegyszerűbben a kiegészitőkkel leplezheted. A szines tollak, a vagány kitűzők, a nagyméretű szegecsek és masnik remekül feldobják az egyszerű szetteket. Persze nem kell paradicsommadárnak öltöznöd, a látványos aproságokkal bánj finoman!

                                               Csőnaci és basabugyogó

Vékony, hosszú lábra kötelező viselet a szűk farmer, a leggings és a szuperdivatos mély ülepű, szükitett szárú háremnadrág. "A farmer és a szövet basanadrág modell alkaton mutat jól. Ám a lágy esésű darabokat egyenes szabású felsővel, vga ytunikával azok is felvehetik, akik pár pluszkilóval küzdenek-javasolta Dóra. - Ha nőiesen telt formákkal büszkélkedsz, akkor bő felsőkkel bevállalhatsz egy sötét szinű, fényes cicanacit is. Akkor lesz ultraszexi a szerelésed, ha magas sarkúval cipővel kombinálod."


                                                 Tévhitek

                                                

A szabás nélküli bő fazonok slankitanak. Sajnos ez nem igaz, a zsák ruhákban még terebélyesebbnek fogsz tünni.

A nagy minták kövéritenek. Ugyan már! A vegyes méretű, nyomott formák optikailag megosztják az óriás, homogén felületeket. Sőt a vibráló minták is hatásosan takarják a pluszkilókat.

A kötött holmi erősít. Nem feltétlenül! Például egy karcsúsitott, nőies fazonú kardigán telitalálat

                                                           TIPPEK

Mindig csak azt vedd meg, ami már a próba során is tökéletesen áll. A " majd bele fogyok" darabok maradjanak a polcon.

Érdemes magaddal vinned egy megbízható, és főleg őszinte shoppingtársat, aki megerősít, avgy éppen letili egy ruhadarabról.

Mindig néz meg magad a kinti tükörben is, mert a próbafülkékben sokszor rémes a világítás.


 

Trükkök

A hattyúnyakért

Előnyösek a nyakat látni engedő, illetve a felnyírt frizurák. A függőleges, téglalap alakú vagy mély ovális nyakkivágások, illetve a V nyakú ruhadarabok, a keskeny gallérok, hosszú nyakláncok, az alul megkötött sálak, nyitott gallérok.

                                                    
A derék hosszítása

Ajánlottak a derékhoz simuló vonalvezetéssel készült öv nélküli ingruhák, a hosszú dzsekik és mellények. Csak vékony övet hordjon, de jobb, ha nem is használ övet, ha mégis, akkor a derékravaló színe legyen azonos a felsőrész színével.

                                                         
Darázsderék

Öltözékedben a hangsúly nyakadhozz essen. A keskeny, függőleges sávdíszek vagy ráncok segítenek a megfelelő optikai hatás elérésében. Lehetőleg kerüld a kosztümöket, a kétrészes megoldású ruhákat. Az övrész, ha elkerülhetetlen, egyáltalán ne legyen szembeötlő. Csak az egyrészes fürdőruha ajánlott. Előnyösek a sötét színek, az apró mintás vagy minta nélküli anyagok.

                                       
Az alsótest vékonyítása

Törekedj arra, hogy vállaid és nyakadt emeld ki öltözködéseddel. Viselj kendőket, sálakat, bizsu kiegészítőket. Ruháid övrészénél ne ráncok, inkább függőleges redőzések legyenek. Öltözékeden a derékvonaltól lefelé ne legyenek szegélyek és vízszintes csíkok, s ruhája visszafogott, egyszínű és minta nélküli anyagból készüljön.

                                                            
Csábító lábak

Figyelj arra, hogy ne helyezz hangsúlyt csípődre, ne viselj zsebet derékvonalad alatt. Nadrágjaidon ne legyenek hajtókák, s lehetőleg szűk szárú fazonokat viselj. Hosszú - lehetőleg függőlegesen csíkos - szoknyákat és nadrágokat vásárolj. Cipőid legyenek közepes vagy magas sarkúak, s véletlenül se vegyél fel olyan lábbelit, amelynek a bokánál pántjai vannak. Ha szűk szoknyát veszel fel, azon lehet vékony szegély. Általában sötét és visszafogott színeket viselj.

                                              
A  felsőtest szélesítése

Hordj erőteljes válltöméseket, csónakkivágású felsőrészeket, vízszintesen csíkos holmikat, foltzsebeket. A ráncok, a fodrok, a pliszír és a vastag anyagok is segítenek a megfelelő hatás elérésében. Ruháidnak szabásvonala legyen egyszerű és laza. Bátran viselj világos színeket és nagy mintákat.
 

 

 

 

                                                  Szabályok

 

    A klasszikus hetes szabály: ez a szabály azt mondja ki, hogy hétnél több (látható) ruhadarab vagy kiegészítő soha ne legyen rajtunk. Ha kételyeink támadnak valamivel kapcsolatban, egyszerűen vegyük le. Ezt a szabályt követi az összes stylist  ha nem is tudatosan-, mivel a kevesebb több, ha ki szeretnénk hangsúlyozni a személyiségünket. A hetes szabály segíteni fog, hogy minimalista istennők legyünk maximális hatással!

   A fehér a legerőteljesebb szín, így nyugodtan viseljük, amikor erőt kell sugároznunk. A fehér azonban a megadás színe is, ami nem jelent feltétlenül gyengeséget. Erő van abban, ha azt tesszük, amit tennünk kell, mivel mi döntünk arról, hogy használni akarjuk-e a személyes hatalmunkat vagy nem. A fehér mindenesetre segít bevonzani ezt az erőt.

 öltözékünk valamelyik darabját hangsúlyozzuk ki: a dögös cipőnket, a bomba táskánkat vagy egy pompás ékszert. Egyetlen darabba elképesztően világos üzeneteket lehet belesűríteni!!

     A színes körömlakott korlátozzuk a lábkörmeinkre, mivel a kézen sokkal szexisebbek a natúr körmök.

    A frizuránk legyen egyszerű, tiszta és jól ápolt. Csak akkor viseljünk csatokat, szalagokat vagy egyéb hajbavalókat, ha a ruházatunk egyszerű.

     Legyünk következetesek. Találjuk meg, mi illik hozzánk, és ragaszkodjunk ahhoz! Ne hódoljunk be a trendeknek.

    A személyre szabott parfüm a mély önismerettel rendelkező nő vagy tini lány védjegye. Lehetőleg a tusfürdőnk, a dezodorunk és a testápolónk isugyan olyan márkájú legyen, amelyekhez az utolsó simítást pár csepp parfümmel adhatjuk meg. Nos, ezzel a rétegezőtechnikával tovább maradunk illatosak.

Ha kérsz személyre szabott öltözködési tanácsot,csak szólj a vendégkönyvbe!

Mya

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.